Visor från Norden

Gästbok

God morgon Christer!
Det var en mycket trevligt stund i vår trädgård och det uppskattades mycket av alla. Det var betydligt fler som lyssnade än vi som var ute i trädgården. Många balkongsittare var det och jag har fått mycket positiva ord om er fina och trevliga underhållning. Bra låtval och tydlighet i röster och allt var perfekt. Hoppas att vi ses igen.
Dom som har hand om utbetalningarna har just nu semester men pengarna kommer så snart det är möjligt.
 
Mvh
 
Kjell Johansson
ordf. i Brf Vattentorget

 

Tack för senast på Spraglehall och som vanligt gör du en kanonspelning som var uppskattad av alla. Ha de gott och fortsatt trevlig sommar / Olle Stanleysson

 

PRO Mörrum febr. 2019

Årsmötet avslutades och mötesordförande tackade för förtroendet och avtackades med PRO:s skraplotter. Efter fikat med fastlagsbullar underhöll Christer Pilelöw med visor och roligt mellansnack. Mötet avslutades med lottdragning. Ett mycket trevligt möte!

 

Efter förtäring av kaffe och smörgås bjöd Christer Pilelöv från Mörrum på ett stort knippe ur den svenska visskatten allt från mötet med

” Fimpen och Tändstickan” till Gabriel Jönssons odödliga ”Flickan från Backafall.”

Som tack för en trevlig underhållning erhöll han en kopia av den urspungliga urnan från bronsåldersboplatsen vid Brogården.

Bengt Nilsson tackade alla för en trevlig eftermiddag och önskade en trevlig helg.

Text: Bengt Nilsson

© 2012 Pilelow.se. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul